Mámorító változás

2017. április 24.

Még mindig rengetegen húzzák el a szájukat, ha mellplasztikáról – vagy csak simán plasztikáról – esik szó, és anélkül ítélkeznek, hogy tudnák, mi is van a háttérben. Pedig nagyon sok olyan eset van, amikor teljesen érthető, hogy valaki változtatni szeretne, mert nem érzi jól magát úgy, ahogy van. A plasztika nem csak testileg oldja meg a problémánkat, hanem lelkileg is.

Akikkel bőkezűen bánt el a sors a dekoltázsuk terén, természetes, hogy nem értik, miért kellene változtatni a saját adottságokon. De mit szólnának vajon, ha ők lennének abban a helyzetben, amiben egyáltalán nem éreznék szépnek, csinosnak, nőiesnek magukat? Bizony a női keblek nagyon fontos részei az összképnek, és kimondhatatlanul erős elégedetlenséget okoz, ha valami nincs rendben velük.

Azok a hölgyek, akik úgy érzik, hogy eljött az ideje a változtatásnak, tényleg jól teszik, ha lépnek is minél hamarabb. Az EsheticHungary Klinika ingyenes konzultációt biztosít minden érdeklődő számára, hiszen csak akkor lehet igazán döntést hozni, ha már minden kérdésünkre választ kaptunk, és biztosak vagyunk benne, hogy ez a mi utunk. A konzultáció során a méretet is megvitatják a plasztikai sebésszel, aki a páciens elképzeléseinek és adottságainak megfelelő implantátumot ajánl.

 

elégedettség

 

Az esetek túlnyomó részében azt lehet tapasztalni, hogy a bizonytalanság fokozatosan elillan, és egyre közelebb jut mindenki ahhoz, hogy végleges lépést tegyen a változás felé. A mellnagyobbítás után – mint minden plasztikai beavatkozást követően – számítanunk kell a gyógyulási időszakra, melyet aztán a végleges eredmény vált fel.

Amikor elérjük ezt a pontot, akkor már teljesen másképp látjuk magunkat a tükörben. Nem csak a melleink mérete és alakja lesz más, hanem az arcunk is, amikor magunkra nézünk, hiszen büszkék leszünk az eredményre, az új látvány hatására boldog elégedettség jár majd át minket. A nőies keblek és ez nem egyenlő a túlzott, természetellenes, nagy mellekkel - magabiztosságot adnak majd, a változás egyszerűen mámorító lesz.

Az EstheticHungary Klinikán ráadásul még mindig 2016-os árakon juthat hozzá a mellnagyobbításhoz mindenki, aki május 31.-ig jelentkezik ingyenes konzultációra. Nem csak a kedvezmény kihagyhatatlan, hanem az is fontos, hogy ha úgy érezzük, nem vagyunk kibékülve testünkkel, hozzuk meg a döntést, és merjünk lépni. Az eredmény mindenképpen pozitív lesz.

 

További részletekért látogasson el honlapunkra:

http://esthetichungary.hu/

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940