Szemhéjplasztika

Látványos és tartós eredmény mindössze 1 órás beavatkozással

Kinézetünk az idő múlásával egyre jobban és egyre többet változik. Az öregedés előbb-utóbb mindenkit utolér, és akármennyire is fiatalnak érezzük magunkat lelkünkben, a külső jeleket bizony nem lehet nem észrevenni.

Szemünk az egyik legfontosabb meghatározó eleme arcunknak, és bizony az idő vasfoga elsők között a szemkörnyékünkre sújt le. Itt nem csak a ráncosodásról van szó, hanem a szemhéjak megereszkedéséről, a szem környéki duzzadtságról, amelyek miatt folyamatosan fáradtnak, kialvatlannak és persze sokkal idősebbnek tűnünk. Ráadásul ezek az elváltozások sokszor szomorú tekintetet eredményeznek.

A legtöbben ebbe a helyzetbe beletörődnek, illetve a maximum, amit megtesznek az, hogy vesznek pár ránctalanító krémet, esetleg részt vesznek olyan kozmetikai kezeléseken, masszázsokon, melyektől várják a csodát, de az persze nem jön el. Pedig nem kell belenyugodnunk ebbe az állapotba, hiszen a megereszkedett, öreges szemhéjakra létezik már olyan megoldás, mellyel visszafiatalodhatunk.

A szemhéjplasztika területe tökéletes megoldást nyújt a fent említett problémákra. A beavatkozás után tekintetünk újra fiatalos lesz, a csüggedt bőr és a ráncok eltűnnek, arcunk üdén és frissen fog hatni. Emellett sokkal könnyebb lesz a sminkelés, és természetesen magabiztosabbak is leszünk a csodás változás miatt.

Az EstheticHungary-nél ez a beavatkozás nem csak azok számára érhető el, akiknek eddig is belefért bármilyen plasztikai eljárás, hiszen most exkluzív áron juthat hozzá mindenki ehhez a fiatalító megoldáshoz. Így azoknak sem kell beletörődni a kellemetlen, megereszkedett vagy duzzadt szemhéj nem éppen esztétikus látványába, akik eddig úgy gondolták, hogy ezt anyagilag nem tehetik meg. Ne féljünk tehát meghozni a döntést, hiszen az új külsővel teljesen kicserélődhetünk, megfiatalodhatunk nem csak testileg, de lelkileg is.

IDŐPONTFOGLALÁS
TELEFON: +36 30 552 0940

(Hétköznaponként 10:00 - 18:00)

EMAIL: INFO@ESTHETICHUNGARY.HU

 

Milyen előnyökkel jár a beavatkozás?

  • a megereszkedett bőr, a szemhéj körüli ráncok eltűnnek
  • javíthatja a látást
  • megkönnyíti a sminkelést
  • megfiatalítja a tekintetet, késlelteti az öregedést
  • megváltozik az arc karakterisztikája és fiatalos tekintetet kölcsönöz

 

Nézze meg eredményeinket!
Szemhéjplasztika előtte-utána képek

 

Plasztikai sebészet

Szakorvosi konzultáció: 15 000 Ft

Kontroll vizsgálat: ingyenes

Varratszedés, kötéscsere: ingyenes

Szemhéjplasztika

Felső: 225 000 Ft

Alsó: 285 000 Ft

Felső + alsó: 455 000 Ft

 

 

Kérdése van a beavatkozással kapcsolatban? - Dr. Kovács András plasztikai sebész válaszol!