Thread Lifting

Az arc megereszkedése, az egyre több ránc megjelenése előbb vagy utóbb mindenkit utolér, és természetes, hogy ez a folyamat senkinek sem tetszik, főleg akkor, ha ennek még egyáltalán nem érezzük, hogy itt lenne az ideje.

Érdemes már egészen korán a kötőszöveti rost vesztés első jeleinél beavatkozni és leállítani a folyamatot. A Thread Lifting a 30 év feletti korosztály számára a legideálisabb.

Az úgynevezett vékonyszálas kontúrozási technika a legújabb módszer az arc, a toka és a nyak megereszkedett bőrének megemelésére, mellyel finom és természetes eredmények érhetőek el.

A felszívódó szálakkal végzett beavatkozás nem fogja megváltoztatni arcvonásainkat, semmilyen nyoma nem lesz a kezelésnek, nem lesznek hegek, sebek és a felépülési idő is minimális.

A beültetett szálak anyaga azonos a sebészeti felszívódó varratanyagokkal, melyek teljes mértékben lebomlanak a szervezetben.

A kezelés természetes úton fiatalítja a bőrünket, tulajdonképpen a tonizálást a bőr saját elemei hajtják végre.

A beavatkozást helyi érzéstelenítésben végezzük, és 30-60 percet vesz igénybe, a beültetett szálak mennyiségétől függően. A hatás a kezelést követő hónapokban várható, mely akár 2 évig is fennmaradhat. A beavatkozás helyén előfordulhat bevérzés, pár napig tartó duzzanat és enyhe fájdalom, de ezek a panaszok pár nap alatt megszűnnek. Kontrollvizsgálaton az orvos által megjelölt időpontban szükséges megjelenni.

A beavatkozást megelőzően tájékoztassa orvosát, ha bármilyen szisztémás betegségben szenved, várandós, szoptat, keloidos hegképződésre hajlamos, lidocainra érzékeny, bármilyen gyógyszert szed. Tájékoztassa kezelőorvosát ha az elmúlt években bármilyen szépészeti beavatkozáson esett át.

 

IDŐPONTFOGLALÁS
TELEFON: +36 30 552 0940

(Hétköznaponként 10:00 - 18:00)

EMAIL: INFO@ESTHETICHUNGARY.HU

 

Orvos-esztétikai kezelések

Konzultációs díj: 15.000 Ft

Kontrollvizsgálat: ingyenes

PDO vékonyszálas kontúrkezelés

Mono szálak: 2 500 Ft/db

Screw szálak: 4 500 Ft/db

COG szálak: 15 000 - 20 000 Ft/db

 

Kérdése van a beavatkozásokkal kapcsolatban? - Dr. Gergely Brigitta bőrgyógyász-kozmetológus válaszol!