Mellnagyobbítás

A női kebel jellemzően a férfi érdeklődésének középpontjában áll. Felmérések bizonyítják, hogy az arc után ez a második testrész, melyet a férfiak tüzetesebben megvizsgálnak. A nők természetes ékszere épp ezért nagyon fontos, hiszen a vonzerő minden meglévő vagy leendő párkapcsolatnak és házasságnak az alapja.

Aki nem tud, vagy nem akar megelégedni azzal a külsővel, amivel a sors megáldotta, dönthet úgy, hogy olyan melleket csináltat magának, amilyeneket ő szeretne. A mellnagyobbítás az egyik leggyakoribb plasztikai műtét, mely után nem csak keblünk, hanem önbizalmunk is sokkal nagyobb lesz. Az esetleges korábbi lelki zavaroknak, megromlott vagy hiányzó párkapcsolatnak és szexuális életnek búcsút inthetünk!

Az EstheticHungary klinika nem titkolt célja, hogy minden egyes plasztikai beavatkozást, - köztük a mellnagyobbítást, reális árakon kínálja páciensei számára, hiszen ezek sokszor indokolatlanul túlárazott formában érhetők el csupán. Épp ezért mindenki számára egyedi, rejtett költségek nélküli árat garantálunk mellnagyobbítási beavatkozás esetén!

MENNYIBE KERÜL A MELLNAGYOBBÍTÁS?

A mellplasztikai beavatkozás az implantátum méretétől és formájától függetlenül most bruttó 825.000 Ft-ba kerül, melyet akár kamatmenetes részletekben is megfizethet.

Ne feledje, az 2018-ban a plasztikai sebészeteken egységesen 20-30%-os áremelkedés tapasztalható a megváltozott adótörvények miatt.

Miért az EstheticHungary klinikát válasszam?

A világ egyik legmegbízhatóbb német Polytech implantátumokkal dolgozunk, melyekre a gyártó élettartam garanciát vállal! Személyre szóló exkluzív tanúsítványt és garancialevelet kap a beültetett implantátumokról. A konzultáció során lehetősége van kipróbálni a Crislaix 3D plasztikai sebészeti szimulátort, amelynek segítségével még a beavatkozás előtt megnézheti, hogyan fest majd új formában.

 • Az Ön alakjához és igényének megfelelően a mellnagyobbításhoz szabadon választhat formát:
  - kerek implantátum központi projekcióval
  - kerek implantátum anatómiai projekcióval (kerek alapú anatómiai/csepp implantátum)
  - hosszában ovális implantátum anatómiai projekcióval
  - horizontálisan ovális implantátum anatómiai projekcióval
 • Minden implant típus 4 projekcióval és 18 különböző méretben
 • Nincsenek rejtett költségek! Az ár tartalmazza a mellnagyobbítás összes szolgáltatását. A beavatkozást, az implantátumot, az altatást, teljes ellátást, valamint az egynapos éjszakai benntartózkodást.
 • Az előzetes konzultáció (döntéstől függetlenül), illetve november 15-ig a Crislaix 3D plasztikai sebészeti szimulátor alkalmazása esetén is ingyenes.
 • Természetesen a későbbi kontrollvizsgálatok is ingyenesek.
 • Exkluzív magánklinika és műtői környezet
 • 3 hónapos kamatmentes részletfizetési lehetőség, vagy hosszabb lejáratú egészségügyi hitel!

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Ingyenes Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940
 

Kérdése van a beavatkozásokkal kapcsolatban? - Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész válaszol!