Ajakfeltöltés

Napjainkban az ajakfeltöltés az egyik legnépszerűbb szépészeti beavatkozásai közé tartozi. Ajakfeltöltéssel vastagíthatjuk az ajkakat, az aszimmetrikus ajkakat korrigálhatjuk, illetve kontúrjait kiemelhetjük.

A száj feltöltését a szakorvosok kétféle anyaggal szokták végezni, felszívódó és nem felszívódó anyagokkal.

Ajakfeltöltés hyaluronsavas töltőanyaggal

A hyaluronsav, mely nagy mennyiségben fordul elő a bőrben, jelentős összetevője a bőr kötőszöveteinek. Nagy szerepet játszik a bőr hidratáltságában, mivel a hyaluronsav molekula rendkívül nagyfokú vízmegkötő képességgel rendelkezik, magához vonzza és megköti a folyadékot. A hyaluronsav mennyisége az életkor előrehaladtával csökken, megindul a bőr öregedési folyamata, melynek első jele a rugalmatlan, tónustalan bőr, a ráncok megjelenése.

A hyaluronsav nagy előnye, hogy szövetazonos komponensű, nem tartalmaz toxinokat, így nem okoz szöveti érzékenységet. Idővel teljes mértékben lebomlik, felszívódik. A kezelés ismételhető, korrigálható.

A beavatkozás mindössze 30 percet vesz igénybe. Rövid megfigyelés és jegelés utána páciens távozhat.

Kezelés után

A beavatkozást követően bőrpír, kisebb duzzanat, deformáltság, enyhe aszimmetria alakulhat ki. Ezek a tünetek az esetek nagy részében 1-2 nap alatt megszűnnek.

A kezelt területen néhány napig kozmetikai szerek használata tilos. Szintén 1-2 napig tartózkodjunk az arcizmainkat túlzottan megerőltető mimikától, ne tegyük ki nagyobb izommozgásnak a területet, ne masszírozzuk. A kezelt területet ne tegyük ki erős napsugárzásnak, szoláriumba se menjünk legalább 2-3 hétig.

HYALURONSAVAS feltöltés ÁRA

Esztétikai beavatkozások konzultációs díja: 5 000 Ft

Kontrollvizsgálat: ingyenes

Hyaluronsavas kezelés: 85 000 Ft/ml

 

IDŐPONTFOGLALÁS

TELEFON: +36 30 552 0940

(Hétköznaponként 10:00 - 18:00)

EMAIL: INFO@ESTHETICHUNGARY.HU

 

Kérdése van a beavatkozással kapcsolatban? - Dr. Kovács András plasztikai sebész válaszol!