A gúnyolódásnak vége

2017. április 10.

Egy amerikai kisfiú története terjed tavaly óta az interneten, akit szokatlanul kicsi korában fektettek plasztikai sebész kezek alá. Nagyon sokan fel is háborodtak éppen ezért, azonban, ha közelebbről megismerjük történetét, talán megértjük a szülőket, akik úgy döntöttek, hogy mindent elkövetnek gyermekük boldogságáért.

A gyermek ugyanis nap mint nap ki volt téve a gonosz csúfolódásnak, aztán lassan olyan mély, lelki sebeket ejtett rajta a mindennapos gúnyolódás és az ezzel járó kiközösítés, ami megriasztotta a szülőket. Az „Elf-fülűnek” csúfolt kisfiú sem az iskolában, sem máshol nem érezte már jól magát, bezárkózott és egyáltalán nem tudta élni a korosztálya felhőtlen életét.

 

fülplasztika

 

A szülők ezért döntöttek úgy, hogy plasztikai segítséget keresnek, és nagy örömükre volt, aki elvállalta a 6 éves gyermek fülplasztikai beavatkozását. Természetesen ez tényleg egy nagy kivétel, hiszen ilyen típusú beavatkozásokat egyáltalán nem szokás kiskorúakon elvégezni, azonban ez az eset eleve egyedinek számított. A kisfiú a plasztika után boldogabb, mint valaha, és soha többé nem kell már a gúnyolódás kereszttüzében állnia.

Sajnos nagyon sokan küzdenek ugyanezzel a problémával, ám leggyakrabban gyermekként ez még csak egy aranyos, megmosolyogtató, ugyanakkor akár bájos jelzőkkel is illethető szépséghiba. Felnőttkorban azonban még inkább zavaró lehet, hiszen a kimondatlan gúny akkor is látható az emberek szemében, ha tényleg magukban tartják véleményüket. De nem is kell mások véleményéről beszélni, elegendő az is, ha saját magunk nem vagyunk képesek úgy a tükörbe nézni, hogy ne éreznénk keserűséget. Akármilyen frizurát is hordhatunk, akármilyen stílusosan öltözködhetünk, az elálló fülek teljes egészében képesek elrontani az összképet.

Az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között is megtalálható fülplasztika azonban képes megoldani és elfeledtetni velünk a fent leírt kellemetlenségeket, és segítségével örökre elfelejthetjük az eddig szembetűnő problémát. Ami másnak természetes, az a fülplasztikán átesetteknek egy áldás lesz, és soha többé nem kell semmiféle gúnytól tartaniuk.

 

> Fülplasztika - További információk

Ingyenes Konzultációs időpontfoglalás:
06 (30) 552 0940