Fülplasztika

elálló fülek korrekciója

Talán ez az egyik leggyakoribb esztétikai probléma, mely ugyanolyan számban érinti a nőket és a férfiakat egyaránt. A hölgyek tekintetében sokat segíthet a hosszú haj, de sajnos nem minden esetben jelent megoldást ez sem. Az elálló fülek pedig nagyon zavaróak tudnak lenni viselőjük számára, hiszen egy örök elégedetlenségre adnak okot.

A legnagyobb gond az, hogy lehet bármilyen szép vagy karakteres az arcunk, fésülhetjük akárhogyan a frizuránkat, sajnos az ilyen fülek az egész összképet elronthatják. Sokszor magukra vonzzák az emberek tekintetét, és emiatt folyamatosan szégyenérzetet, elégedetlenséget kelthetnek viselőjükben, ami valljuk be, nem éppen a legjobb önbizalomnövelő.
 

Fülplasztika


Az elálló fül egy olyan zavaró, esztétikai elváltozás, melynek kezelésére a plasztikai sebészet adhatja meg a megoldást. A fülplasztikai beavatkozás elérhető az EstheticHungary Klinika széles sebészeti eljárási palettája között, segítséget kínálva ezzel mindenkinek, aki ettől a „kapott szépséghibától” szenved.
 

Hogyan történik a füllplasztikai műtét?

A műtét egy ambuláns beavatkozás, melyet helyi érzéstelenítésben végzünk el. A beavatkozás kb. egy-másfél órán keresztül tart, melynek során helyreállítjuk a fül görbületét. Az ehhez szükséges metszés minden esetben a fül mögött helyezkedik majd el, így gyakorlatilag láthatatlan lesz. Nem kell tehát tartanunk attól sem, hogy a műtétnek látványos hegei maradnának, senki nem fogja tudni megmondani, hogy nem ilyen szép, csinos fülekkel jöttünk a világra.

Az eljárást követően néhány hétig kötést és pántot kell hordania a páciensnek a fején, de amint ez lekerült, büszkén viselheti „új”, esztétikusan elhelyezkedő füleit, és nem jelent már soha többé kellemetlenséget az, hogy tükörbe nézzen.

 

Ingyenes Konzultációs időpontfoglalás:
06 (30) 552 0940

Kérdése van a beavatkozással kapcsolatban? - Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész válaszol!