Ránctalanítás tű nélkül?

2017. október 11.

Az idősödés folyamata sajnos mindenkit utolér, még akkor is, ha az életmódunkkal próbáljuk ezt minél inkább kitolni. A ráncok megjelenése pedig rengeteg emberben okoz kétségbeesést, főként akkor, ha már elég korán megindul a mély redők térnyerése. Az eddig ismert fiatalító eljárásokat azonban nem mindenki meri bevállalni.

Ennek legtöbb esetben az oka, hogy rengetegen félnek a műtéti beavatkozásoktól, illetve elég, ha a „tű” szót meghallják, máris inukba száll a bátorságuk. Az EstheticHungary Klinika számos szépítő beavatkozással várta eddig is mindazokat, akik nem szeretnének sokkal több évet a nyakukba venni, mint amennyi idősek, vagy amennyinek érzik magukat. Most azonban egy olyan eljárással bővül majd a szolgáltatási paletta, mely azok számára is segítséget tud nyújtani, akik eddig rettegtek a szikés és egyéb, tűvel végezhető beavatkozásoktól.

Az úgynevezett Mikro-Makro HIFU ULTRAFORMER III. (MMHU) egy olyan, forradalmian új fejlesztés, melynek segítségével elfelejthetjük az eddigi félelmeinket. A mikro fókuszált ultrahang technológiájának kulcsa abban rejlik, hogy képes elérni az arcbőr különböző rétegeit, melyek átstrukturálásával igazán eredményes, arcfiatalító hatás érhető el. A legújabb fejlesztés, vagyis az MMHU rendkívül gyors, biztonságos, és az eddigieknél is látványosabb eredményt nyújt.

A kezelés során a bőr három, különböző rétegét érik el – mindhárom rétegnél más, speciális patront alkalmazva -, melynek hatására egy teljes mátrix háló képződik a bőr alatt. Ezt úgy kell elképzelnünk, mintha „tartó gerendák” alakulnának ki a megújuló, osztódó sejtek halmazából. Ezek telítik aztán fel a laza, petyhüdt bőrt, melynek hatására az jól strukturált, tömött tapintású lesz. A kezelést követően egy 60-90 napos regenerációs folyamat indul meg, és a kollagén termelésnek köszönhetően megemelkedik a bőr. Így arcunk újra üde, ráncmentes és tónusos lesz.

A kívánt hatást akár már egy kezeléssel elérhetjük, mely tartósan oldja meg a ráncosodási problémánkat. Persze minden egyes esetben fontos figyelembe venni, hogy az adott bőrfelület mekkora és milyen mértékű a probléma, de kijelenthető, hogy az eljárás általában 1,5-2 órát vesz igénybe.

Az MMHU kezelés segítségével nem csak éveket fiatalodhatunk, hanem mindezt anélkül érhetjük el, hogy tű vagy szike érintené arcunkat. Ráadásul ez az eljárás alkalmazható a test más területein is. Ezen felül nem csak akkor számíthatunk jótékony hatására, ha már komolyabb problémáink vannak a bőrünk szerkezetével, hanem kitűnően alkalmas a megelőzésre is, még fiatalabb korban.

Elérkezett tehát a tökéletes megoldás azok számára is, akik eddig a műtéti fóbiájuk miatt nem mertek lépést tenni ráncosodásuk megakadályozásának érdekében!

 

> Az MMHU kezelésről részletsebben itt olvashatnak.