A gyönyörű szemöldök titka

2017. augusztus 03.

A divat évről évre változik, így van ez minden téren, legyen szó az öltözködésről, a színekről, a frizurákról és még sorolhatnánk. A szemöldökről lehet, hogy kevesen gondolnák, milyen nagy szerepet tölt be kinézetünkben. Ugyancsak azt sem képzelnék sokan, hogy a divat alakulása milyen kiterjedt hatással van arra, hogy éppen milyen szemöldök számít szépnek.

Sajnos – mai szemmel ez nyugodtan kijelenthető - volt egy olyan korszak, amikor a lányok szinte extra vékonyra szedték szemöldöküket, vagy teljesen eltávolították, és inkább tetováltattak helyette. Ennek az lett az eredménye, hogy rengetegen szenvednek ma hiányos, gyér szemöldökük miatt. Ezen kívül az is előfordulhat, hogy valakinek eleve nem nő dús szemöldökszőrzete, aminek oka lehet a genetika, vagy egy fertőzés is. Emellett a természetes öregedési folyamatok során szintén gyérülhet szőrzetünk. De mit tegyünk, ha mi is gyönyörű, vastag szemöldököt szeretnénk?

 

 

Sokan mennek el sminktetoválókhoz, és választják a szemöldök tetoválást, ami lehetséges, hogy elsőre jó megoldásnak tűnik, azonban igazán esztétikus és természetes hatást soha nem fogunk tudni elérni vele. Ezen felül nagyon sok árnyoldala is van ennek, amiről csak kevesen tudnak, vagy egyáltalán nem gondolnak bele.

A szemöldök beültetés azonban nem csak természetes eredményt garantál, hanem mindezt maradandóan is teszi. Az eljárás során – ami a hajátültetés technológiájára épül - saját hajszálainkkal pótolják a gyér részeket, gondosan figyelve a legapróbb részletekre, mint például, hogy milyen irányban nő a szőrünk az adott területen. Ezzel nem csak szép, hanem tökéletes eredményt kaphatunk.

A beavatkozás tehát lehetővé teszi, hogy újra szép, ívelt és dús szemöldökünk lehessen, mindehhez csak egy kis odafigyelés kell az elején, hogy aztán mindig gyönyörű lehessen szemeink kerete, igazi karaktert adva arcunknak és persze megjelenésünknek is.

A HairHungary Klinika oldalán megjelenő cikksorozatunkban több részletet olvashatnak a szemöldök kiszedésének eszközeiről, divatjáról, valamint megtudhatnak információkat a sminktetoválásról is, végül részletesebb leírást találhatnak a szemöldök beültetés folyamatáról.

 

További kérdések esetén, illetve ingyenes konzultációs időpontfoglalás miatt keressenek minket:

+36 70 512 2296
+36 30 883 6103