Életvitelünk nyomai

2017. május 22.

Sokan azt hiszik, csak az idő múlása a felelős azért, mert ráncosodni kezdenek, és teljesen természetesnek veszik a szemek alatt megjelenő karikákat, a homlok egyre mélyebb barázdáit és az arc megereszkedését. Pedig nem csak az idősödés jelei ezek, hanem bizony életmódunké is, és nem is gondolnánk, mennyire nem mindegy, mit hogyan csinálunk.

Nem véletlen, hogy sokszor találkozunk azzal a paradoxonnal, hogy míg valaki már eléggé benne van a korban, mégis sokkal fiatalabbnak néz ki, ugyanakkor sokan már ifjabb korukban is évekkel idősebbnek tűnnek. Persze nagy része van ebben a genetikai jellemzőknek is, de a legtöbb tényleg az életvitelünkön múlik.

A dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás és a stresszes életmód talán a három leggyakoribb oka annak, ha valakin túlzott öregedési jelek láthatóak. Emellett természetesen befolyásoló lehet még, ha valaki alvási zavarokkal küzd, vagy nem megfelelően étkezik, és persze nem maradhat ki a sorból a csökkent vízfogyasztás sem. Amennyiben nem figyelünk oda, hogy minél egészségesebb életvitelünk legyen, sajnos viselnünk kell az arcunkra karcolt jeleket.

 

arcfiatalítás

 

Ezeket pedig nem lehet eltűntetni sima ránctalanító krémekkel, hiszen a gond belülről fakad. Sok esetben, ha valaki például több év után felhagy a dohányzással, akkor javulhat az arc kinézete is, de nyilván nem múlnak el nyomtalanul akkor sem a káros szenvedély hatásai.

Ha valakit zavar, hogy öregítő, mély ráncok tarkítják arcát, akkor természetesen sokat segít, ha a fent említett módon próbál egy kissé egészségesebb életmód felé nyitni, de a megmaradó jelek eltűntetéséhez segítségre lesz majd szüksége. A szálbehúzásos arcfiatalítás tökéletesen és természetes hatással orvosolhatja problémánkat. Hatására saját bőrregenerációs folyamatok indulnak meg, melyek fokozatosan, hosszú távon űzik el a ráncokat arcunkról. Nem csak friss és üde lesz tőle arcbőrünk, hanem akár éveket tagadhatunk majd le.

Az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között is megtalálható a Thread Lifting arcfiatalító eljárás, mely visszafordítja az idő kerekét, és eltűnteti életvitelünk gonosz nyomait is. Az ingyenes, személyes konzultáción azt is megtudhatjuk, mekkora területen és pontosan milyen fajtájú szálakkal lenne érdemes elvégeztetni a beavatkozást.

 

>Árak, További információk a finomszálas arcfiatalításról

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940