Mellplasztika 2016-os árakon

2017. január 30.

Mikor elindul egy új év, nagyon sok változást hoz magával a költségek terén is. Változnak sokszor az ÁFA kulcsok, és a legtöbb helyen muszáj áremelésekkel számolnunk. A szépészeti beavatkozások terén is várható az idei évben, egységesen 20-30%-os áremelés a megváltozott adótörvények miatt. Az EstheticHungary Klinika azonban kedvezménnyel nyitja meg az új évet!

Mivel a Klinika nagyon fontosnak tartja, hogy szolgáltatásai mindenki számára elérhetőek legyenek, eleve olyan konstrukciókat biztosít páciensei számára, hogy ne a változtatás költségei miatt mondjanak nemet arra, ami pedig a legnagyobb vágyuk lenne. Most még plusz kedvezményt is kínál a mellnagyobbítási eljárásra, egészen február 28.-ig.

Ehhez nem kell mást tenni, mint jelentkezni a fent említett határidőig a Klinika koordinátoránál, és ingyenes konzultációs időpontot foglalni. Amennyiben ezt a lépést megtesszük, a mellnagyobbítás díja az implantátum méretétől és formájától függetlenül is mindösszesen 790.000.- Ft lesz. Ráadásul további segítséget nyújthat a kamatmentes részletfizetés, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel lehetősége is.
 


Mindenki számára fontos az, hogy jól érezze magát saját bőrében. Az egyéni stílusunkat mindig szabadon módosíthatjuk, legyen szó a ruhánkról, a sminkünkről vagy a frizuránkról. Sok apróságon tudunk változtatni, formálni a testünkön, azonban azokkal az adottságokkal, melyekkel nem tudunk tenni mi magunk semmit, már más a helyzet. Mivel a külsőnk igenis nagy szerepet játszik életünkben, igen jelentős károkat tud okozni, ha valamivel elégedetlenek vagyunk. Éppen ezért fontos meghozni a döntést ilyen esetekben, és szakértő segítséghez kell fordulni minél hamarabb.

A mellnagyobbítás még mindig a leggyakrabban keresett plasztikai beavatkozások közé sorolható, hiszen a nőiesség egyik kulcsfontosságú eleméről beszélünk. Nem csak saját magunk megítélésében, hanem párkapcsolati téren is megoldásokat hozhat, ha a beavatkozás mellett döntünk. Az EstheticHungary Klinika jóvoltából pedig most egészen február 28.-ig még az árak sem jelenthetnek akadályt ahhoz, hogy megvalósíthassuk álmunkat.


> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940