Dobjon csókot az óévnek!

2017. január 02.

Itt az idő, hogy amit a múlt évben nem léptünk meg, azt most pótoljuk, hiszen az újév mindig új lendülettel és kívánságokkal indul. Ilyenkor talán könnyebb félretenni a kifogásokat és a félelmeinket, és végre belevághatunk abba, amit már régen szerettünk volna megtenni. Dobjunk csókot az óévnek, és kezdjük el megvalósítani álmainkat!

A mellnagyobbítás és a ránctalanítás mellett az ajakplasztika a legtöbbek által választott beavatkozás, hiszen nagyon sokan nincsenek kibékülve ajkaikkal, mert túlságosan keskenyek vagy vékonyak. Ez pedig olyan testi adottság, melyen mi magunk nem tudunk változtatni. A PermaLip ajakimplantátum segítségével viszont pontosan olyan ajakink lehetnek, amilyeneket szeretnénk, és amelyek tökéletesen illenek hozzánk.

Mivel az implantátum mérete választható, így a plasztikai sebész segítségével biztosak lehetünk abban, hogy számunkra a legmegfelelőbb megoldást kapjuk. A végeredmény természetes, esztétikus és szép lesz. Ráadásul a legtöbbek által rettegett hegektől sem kell tartanunk, hiszen az implantátumok behelyezése az oldalsó szájzugból történik, az alsó és a felső ajak találkozásánál, az ajakpíron.

Ami szintén nem elhanyagolható, pozitív tulajdonsága a beavatkozásnak, hogy az implantátum – más eljárásokkal ellentétben – nem fog felszívódni, így egy végleges megoldást kaphatunk problémánkra. Nem kell tehát félévente járni újabb és újabb kezelésekre ahhoz, hogy gyönyörű, telt ajkaink lehessenek, hanem egyszerűen hátradőlhetünk, és élvezhetjük a tartós végeredményt.

Az biztos, hogy nőies, csábító ajkainkkal mások tetszését is el fogjuk nyerni, és mosolyunk is válaszra talál majd mindig. A csókos száj pedig emellett sokkal inkább kiemelhető, nem kell visszafognunk magunkat akkor sem, ha rúzshasználatról van szó. Legyünk bátrak, hiszen a szép részleteket mindig ki kell hangsúlyozni, és élvezzük, hogy ajkainkban gyönyörködni lehet!

Az EstheticHungary által kínált PermaLip ajakimplantátumos beavatkozás előtt mindenképpen szükség van személyes konzultációra, ahol minden apró részletet át tudunk beszélni a plasztikai sebésszel. Hiszen nem mindegy, hogy kinek pontosan milyenek az elképzelései, illetve a saját adottságai, ráadásul rengeteg kérdés kavaroghat bennünk. Éppen ezért a Klinika ingyenesen biztosítja mindenki számára ezt. Önnek csak időpontot kell kérnie!

 

> További információk, árak - PermaLip ajakimplantátum

> Előtte-utána képek

 

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940