Kedvezménnyel a szép szemekért

2016. december 19.

Nagyon sokan a magas árak miatt nem gondolkodnak el komolyabban azon, hogy plasztikai beavatkozás segítségével szépüljenek. Az EstheticHungary Klinikán azonban olyan kedvezményekkel várják a pácienseket, melyek mindenképpen közelebb hozzák a megoldást azok számára is, akik eddig úgy érezték, nem léphetik meg, amire vágynak.

Többek között most a szemhéjplasztika is kedvező áron igényelhető a Klinikán, ami egy komplex segítséget nyújt. Ugyanis amellett, hogy eltünteti a szemhéj körüli, egyre makacsabban mélyülő ráncokat, megoldja a szemhéjcsüngés problémáját is. Utóbbi pedig rengeteg embernél jelentkezik az évek múlása során, és rendkívül zavaró tud lenni.

A mindennapokban persze sokszor elmegyünk a probléma mellett, hiszen megszokjuk a látványt, és talán csak néha eszmélünk fel, hogy tükörképünk már nem ugyanaz, mint volt. Többször idegeskedhetünk miatta, hogy mennyire meglátszik magunkon az idő múlása, azonban igazán akkor döbbenünk meg, amikor például egy fényképen szembesülünk a régebbi és mostani önmagunk közti különbséggel.

A lógó szemhéj bizony egyrészt nagyon rosszul mutat, esztétikailag akár több évet is öregít, és természetesen a szemek számára, vagyis látásunkra is zavaró hatással lehet egy idő után. A szemeink nem csak idősebben néznek ki, hanem folyamatosan kialvatlannak is tűnhetünk a duzzadtnak látszó, csüngő szemhéjtól. A nők rémálma pedig a sminkelés, hiszen nem csak nehéz művelet ilyen szemhéjnál, de még ha sikerül is varázsolnunk egy szép sminket magunkra, pár pillanat alatt tönkremehet egy-két pislogás után.

A felső szemhéjplasztika mindezt a gondot megoldja, és emellett fiatalossá, üdévé és széppé varázsolja tekintetünket. Az EstheticHungary Klinikának köszönhetően pedig olyan emberközeli áron juthat hozzá mindenki a megoldáshoz, mely nem képezhet már akadályt abban, hogy szemeinket olyannak lássuk vissza a tükörben, amilyennek szeretnénk.

Természetesen a Klinikán nem csak felső, hanem alsó szemhéjplasztikára is lehetőség van, illetve, amennyiben az eredmény a kettő együttes alkalmazásával lesz tökéletes, akkor egyben is igénybe lehet venni ezeket a szolgáltatásokat. Mindezek egyeztetésére, megbeszélésére a műtét előtt elengedhetetlen a személyes konzultáció, melyet a Klinika ingyenesen biztosít pácienseinek.

 

>Szemhéjplasztika előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940