Látásjavítás plasztikával?

2016. november 14.

Sokan biztos értetlenül kapják fel a fejüket, ha ezt a lehetőséget olvassák, hiszen a plasztikai műtétek többségéről nem az jut az emberek eszébe, hogy valamilyen egészségügyi segítséget is jelenthet. Akármennyire is az esztétika a fő hajtó eleme általában ezeknek a beavatkozásoknak, bizony sok esetben hasznosak más szempontból is.

Ilyen például a szemhéjplasztika, amely kifejezetten jótékony hatással lehet egészségünkre nézve. Amellett, hogy természetesen akár éveket is letagadhatunk a segítségével, bizony látásjavulást is eredményezhet. De ne menjünk ennyire előre, nézzük meg először, hogy milyen problémák jelentkezhetnek szemkörnyéki területeinken az évek múlásával.

Az idősödés első jelei is ezt a részt célozzák meg, hiszen legelőször itt fedezhetjük fel a ráncokat, melyek aztán egyre látványosabban csak mélyülnek, és mélyülnek. Azonban sokkal zavaróbb, és persze feltűnőbb változás az, amikor a szemhéjunk megereszkedik. Egyrészt túlságosan öregítő hatása lehet ennek, másrészt pedig olyan kellemetlenségekkel is szembe kell néznünk, mint a sminkelési nehézségek. A legrosszabb esetben pedig akár látásunkat is olyan mértékben zavarhatja idővel, hogy az romlani kezd.

Ez a helyzet persze nem csak akkor alakulhat ki, amikor az évek jócskán kezdenek eljárni a fejünk felett, hanem akár örökletes is lehet, és már egészen fiatalon tapasztalhatóak a szemhéj lógásával járó problémák. Akármi is áll a háttérben, az biztos, hogy észre kell vennünk, mikor jön el az ideje annak, hogy tegyünk ellene.

A felső szemhéjplasztika során megszabadítanak minket a felesleges, csüngő bőrfeleslegtől, így a műtétet követően sokkal fiatalosabb, üdébb és kifejezőbb lesz szempárunk, ezzel együtt pedig egész arcunk is. A fiatalosabb tekintet garantált a beavatkozás után, mint ahogyan az is, hogy sokkal egyszerűbb lesz a sminkelés. Végül pedig nagy részben javíthatja látásunkat, hogy nincs semmi, ami zavaróan rálógna szemeinkre. Így akár több legyet is üthetünk egy csapásra. Egy biztos, a végeredménnyel teljesen elégedettek leszünk, mint ahogyan azzal is, hogyan néznek majd ezek után szemeinkbe.

 

>Szemhéjplasztika előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940