Fiatalos szemek

2016. október 24.

Mivel szemeink központi szerepet töltenek be arcunk kinézetében, ezért már csak esztétikailag is nagyon fontos, hogy milyen állapotban van a szemkörnyékünk. Emellett viszont az még sokkal lényegesebb, hogy látószervünk hogyléte is függhet tőle, ezért nem hagyhatjuk annyiban, ha zavaró gondok merülnek fel.

Mindaddig, amíg nem érzékelünk változást abban, hogyan látunk, persze tényleg csak arról beszélhetünk, hogy a szemkörnyéki ráncok és a mélyülő, szem alatti táskák látványa zavar bennünket. Már ez elegendő lehet ahhoz, hogy elindul bennünk egyfajta vágy a változtatás után. Sokan ilyenkor nekiállnak drágábbnál drágább ránctalanítókat használni, de sajnos akad olyan probléma, melyekre ezek már egyáltalán nem jelenthetnek megoldást.

A szemhéj csüngése egy darabig szintén csak esztétikai probléma, azonban előbb vagy utóbb sajnos már nem csak a sminkelési nehézségekkel fogunk bajlódni miatta, hanem bizony a látásunkat is nagymértékben zavarni fogja. Legrosszabb esetben akár romolhat is a látásunk, legtöbbször viszont a homlokunk felhúzásával próbálunk tenni még ez ellen. Pedig ilyenkor már inkább szakértő segítség után kellene néznünk.

Sokan idegenkednek még mindig a plasztikai műtét szótól, hiszen egyszerűen azonosítják azzal, hogy valami mű, természetellenes és egyszerűen idegen változás történik ilyenkor az emberekkel. Persze, a sok sztereotípiának van alapja, hiszen rengeteg túlzásba vitt plasztikáztatással lehet találkozni - leginkább a sztárvilágban -, viszont a legtöbb ilyen beavatkozás ma már nem is észrevehető, főként, ha ügyes kezek nyújtanak segítséget.

A szemhéjplasztika pedig egyszerre szabadít meg minket rengeteg gondtól és kellemetlenségtől. Azzal, hogy a felesleges, lógó részeket eltávolítják, újra könnyebb lesz a sminkelés, és persze, ami a legfontosabb, a látásunkat sem fogja már zavarni a csüngő szemhéj. Mindez fiatalos szemeket eredményez, melyeknek segítségével akár éveket is letagadhatunk majd. A végeredmény ezzel együtt kicsit sem lesz mű vagy természetellenes, egyszerűen, ami nem odavaló, az nem fog zavarni minket többé, arcunk pedig újra üde tekintettel büszkélkedhet majd.

 


> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek


Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940