A gyönyörű dekoltázs nem álom többé!

2015. október 22.

A női dekoltázs szépsége bizony nem csak a férfiak számára fontos. Persze a leginkább ők élvezik a gyönyörű keblek ízléses látványát, de valljuk be, hogy a nők is – és nem csak saját maguknál – figyelnek erre a részletre. A legrosszabb viszont az, amikor nem vagyunk megelégedve saját dekoltázsunkkal, és emiatt inkább rejtegetjük a világ elől.

A hétköznapokban ez persze nem feltétlenül jelent gondot, azonban a párkapcsolatot és magánéletet tekintve annál inkább. A női mellek a férfiak számára csábítást, vonzalmat és szenvedélyt jelentenek, a nők számára pedig a nőiesség egyik legmeghatározóbb elemei. Amennyiben alakjukkal, formájukkal vagy épp méretükkel nem vagyunk kibékülve, az sokszor rányomja a bélyegét mindkét fél érzelmeire.

EstheticHungary plasztikai sebészet

Az elégedetlen hölgyekben sajnos többnyire zárkózottságot és visszahúzódást eredményezhet, a férfiakban pedig emiatt erős hiányérzet alakulhat ki. Sajnos az olyan megoldások, mint például a push-up melltartók használata pedig még inkább csalódást okozhatnak. Amennyiben nem érezzük megfelelőnek és szépnek melleinket, az kihathat egész megjelenésünkre, öltözködésünkre és persze kisugárzásunkra és viselkedésünkre is. Éppen ezért ezt nem szabad annyiban hagyni, és tenni kell érte, hogy jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelent a fent leírt problémákra, hiszen segítségével mind méretben, mind pedig formában varázsoltathatunk magunknak olyan kebleket, melyek arányosan, ízlésesen és persze gyönyörűen fognak majd mutatni, növelve ezzel önbizalmunkat és nőiességünket.

Az EstheticHungary Klinika ráadásul ezt a lehetőséget október végéig olyan kedvezményprogramban kínálja, mely mindenki számára kedvezővé és elérhetővé teszi a beavatkozást. Nem csak az eljárás ára fantasztikus most, hanem további könnyebbséget adhat a kamatmentes részletfizetés, vagy akár hosszú lejáratú egészséghitel segítségét is igénybe vehetjük.

Ne habozzon tehát, hozza meg a döntést most, hogy szeretne-e csodás, gyönyörű dekoltázst, melynek segítségével igazán vonzónak és főként lélegzetelállítóan nőiesnek érezheti majd magát!

> További információk

Foglaljon október 30-ig ingyenes konzultációs időpontot!
Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!

www.esthetichungary.hu