Szemhéjplasztika előtt és után

2015. június 15.

A szemhéjplasztikáról sokan gondolkoznak úgy, hogy ez csak egy újabb szépészeti őrület, hogy az emberek jobban nézzenek ki. Természetesen esztétikai háttere is van annak, ha valaki úgy dönt, megszűnteti lógó szemhéját, de nagyon sok más tényező is eltűnik vagy megváltozik a műtétet követően, mely sokkal inkább zavaró volt előtte.

Szemhéjplasztika

A szemhéjcsüngés nem csak kellemetlenségekkel jár ugyanis, hanem egészségügyi károkat is okozhat. Sokszor sajnos olyan nagymértékben lóg a páciensek szeme elé a felső szemhéj, hogy az zavarja őket a tökéletes látásban, ez pedig idővel bizony ronthatja is látásukat.

Kellemetlenségként pedig meg kell említenünk a fent leírtakhoz kapcsolódva, hogy sokszor szinte folyamatosan felhúzva kell tartaniuk a homlokukat ahhoz, hogy valamennyire is kilássanak csüngő szemhéjuk alól. Ez pedig előbb-utóbb olyan nagymértékű ráncosodáshoz vezet, mely aztán beavatkozás nélkül szintén visszafordíthatatlan lesz.

Ugyancsak nagy kellemetlenség az is, hogy nincs könnyű dolga a sminkelésben például azoknak, akiknek szemhéjuk sokkal jobban lóg, mint kellene. A szemfesték ugyanis összetapad, és sok esetben el sem tudnak jutni odáig, hogy festéket vigyenek fel, hiszen hozzá sem tudnak férni rendesen a szemkörnyéki területekhez. A szemhéjplasztika után ez a probléma teljesen megszűnik, és könnyű lesz majd a szemfestés, mely aztán tartós és szép is marad.

Szemhéjplasztika előtte-utána

Felső szemhéjplasztika

A felső szemhéjplasztika tehát nem kifejezetten csak egy szépészeti beavatkozás. Nem csak azoknak ajánlott ez a műtét, akik fiatalosabb tekintetet szeretnének, hanem bizony azoknak is, akik már nem tudnak együtt élni a felsorolt kellemetlenségekkel. Az eljárás után újra leereszthetjük homlokunkat, kifesthetjük szemünket szépre, és a csüngő szemhéj többé nem fogja akadályozni látásunkat sem. Emellett pedig csak egy ráadás, hogy akár éveket fiatalodhatott szemünkkel együtt arcunk is.


> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940