A legszebb száj titka

2015. január 15.

Bár egyre inkább ismertté válik ez a fantasztikus módszer, mégis még mindig a legtöbben, ha meghalják az ajakplasztika szót, akkor a feltöltésre gondolnak. Természetesen, ha hozzáértő kezek végzik el a beavatkozást, és ésszerű keretek között tartják a páciens kívánságait, annak is szép eredménye lehet, de a legtökéletesebb megoldás ma már a PermaLip ajakimplantátum.


Szemben az ajakfeltöltéssel, ez egy sokkal hosszabb távú megoldás, hiszen nem kell újra és újra eljárni, hogy rendszeresen feltöltessük ajkainkat. De nem csak ez az egy előnye van az ajakimplantátumnak. Mivel több alakban és méretben is rendelkezésünkre állnak az implantátumok, így teljesen bizonyos, hogy a lehető legjobban fog passzolni hozzánk. Az EstheticHungary Klinka ezt garantálni tudja, hiszen a szájplasztikát megelőző, személyes konzultációk során a plasztikai sebész segítségével választhatjuk ki, hogy melyik az, amely az alap adottságainknak a leginkább megfelel. Hiszen nem mindegy, hogy milyen formájú a szánk, és az sem válna előnyünkre, ha ajkainkhoz mérve túl nagy implantátumot akarnánk beleerőszakoltatni szánkba. A tudatos választás függvényében viszont a végeredmény nem csak gyönyörű lesz, hanem természetesen duzzadó ajkakat kapunk, amelyről valljuk be, mindig is álmodtunk.
 

Ajakplasztika - Esthetichungary Klinika


Mivel a száj központi szerepet tölt be a nők életében - legyen szó a csábító mimikákról, vagy egyszerű, bájos mosolyról -, nem mindegy, hogy számunkra mennyire megfelelő, mennyire tetszik, amit a tükörben látunk. A túl keskeny, vagy túl vékony ajkak ugyanis olyan szinten frusztrálni tudják tulajdonosaikat, hogy azok inkább elrejtenék a világ elől szájukat, mintsem kiemeljék azt.

Ez az eljárás tehát mindenki számára tökéletes megoldást jelent, akik eddig nem voltak elégedettek ajkaikkal. A beavatkozást követően nem csak elégedett mosolyunk lesz, hanem nyugodtan hátradőlhetünk, hiszen nem kell majd rendszeresen visszajárni a műtőbe azért, hogy az eredmény meg is maradjon.

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett PermaLip ajakimplantátumos beavakozásról

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

 

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu