Arcfiatalítás mesterfokon

2014. július 28.

Az arc megereszkedése, az egyre több ránc megjelenése előbb vagy utóbb mindenkit utolér, és természetes, hogy ez a folyamat senkinek sem tetszik, főleg akkor, ha ennek még egyáltalán nem érezzük, hogy itt lenne az ideje.

Most egy forradalmian új technika segít mindazokon, akik szeretnék arcukat olyan fiatalnak látni, mint amilyennek úgy érzik, hogy lennie kellene. A finomszálas arcfiatalítás lehetővé teszi ezt az idősebb, de már a fiatalabb korosztálynak is.

arcfiatalításEz az új eljárás nem fogja megváltoztatni arcvonásainkat, és semmilyen nyoma nem lesz a kezelésnek, nem lesznek csúnya hegek, sebek, melyek beárnyékolnák a szép eredményt. Ugyanis a kezelés természetes úton fiatalítja a bőrünket, tulajdonképpen a tonizálást a bőr saját elemei hajtják végre.

A beavatkozást helyi érzéstelenítéssel végzik, melynek során a bőr alá vékony, finom szálakat húznak be. Ezek a szálak egyáltalán nem fogják húzni bőrünket, viszont miközben felszívódnak, beindítanak egy regenerációs folyamatot, melynek hatására bőrünk rugalmas lesz, a finom és a közép-mély ráncok eltűnnek, arcunk újra feszessé és fiatallá válik.

A változás szinte azonnal látható a 45 perces eljárást követően, de igazi, végleges hatását majd csak 3-6 hónappal később csodálhatjuk. Mindenesetre az eredménnyel teljes mértékben elégedettek leszünk, hiszen éveket tagadhatunk majd le. Kisimultságunk nem csak nekünk, de másoknak is tetszeni fog, és alapjában meg fog változni kisugárzásunk is. Amennyiben szükséges, ez a szépészeti beavatkozás nyugodtan ötvözhető más arckezelésekkel és arcplasztikai eljárásokkal is, hogy a végeredmény ténylegesen tökéletes legyen.

Az EstheticHungary Klinikán is elérhető már ez a varázslatos fiatalítás, ahol minden ilyen eljárást személyes konzultációk előznek meg, hogy a páciens adottságainak megfelelően legyen kiválasztva a behúzandó szálak fajtája, illetve természetesen az is egyéntől függő, hogy mekkora területen kell elvégezni ezt a beavatkozást.

 

> További információk

Keresse fel az EstheticHungary Klinika rendelését, hogy többet megtudhasson az eljárásról!


Kérdése van a beavatkozásokkal kapcsolatban? - Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész válaszol!