Csókos száj

2014. június 05.

Bizonyára nem csak a hölgyek, hanem az urak is egyetértenek azzal a kijelentéssel, hogy a nőiesség egyik legszebb és legigézőbb ékköve a telt, csókos száj. Bizony nem véletlenül találták ki a rúzst, mely még jobban kiemeli ezt a szexualitással telt részletet az arcon. Azonban nem mindenkinek áll jól a vörös rúzs, és nem mindenki büszkélkedhet igazán vastag ajkakkal.

Már évtizedekkel ezelőtt is vitte a pálmát az, akin a piros rúzs nem csak, hogy jól állt, hanem tudta azt viselni is, megbolondítva ezzel minden hímnemű társát. De valljuk be, igazán jól mutatni csak akkor tud az összkép, ha ajkaink valóban teltek, és nem csak rákenjük a hivalkodóság színét, hanem egyúttal összeolvadunk a vele kialakított imázzsal.

Itt nem csak egy stílusról van szó, hanem a nőiesség legnagyobb kifejezési lehetőségéről. Viszont ha valakinek keskeny vagy pici a szája, sajnos ezt nem tudja véghezvinni. A forradalmian új ajakfeltöltő eljárás azonban mindenkinek meg tudja oldani ezt a problémáját, méghozzá olyan eredményt adva, amely nem csak természetes hatást kelt, de tartós és a kívánságoknak leginkább megfelelő.
 

Ajakplasztika - EstheticHungary


A PermaLip ajakimplantátummal azok is teltebbé tehetik ajkaikat, akik az eddigi injekciós megoldástól ódzkodtak. Ugyanis itt nem fecskendezik az anyagot a szájba, hanem a saját formáknak és méreteknek megfelelő implantátumot helyezik bele, ami tökéletes és esztétikus eredményt nyújt. Az EstheticHungary Klinikán minden egyes eljárást megelőz egy vagy akár több személyes konzultációs alkalom, ahol ezeket a részleteket átbeszélhetjük és tisztázhatjuk a plasztikai sebésszel.

A beavatkozás után garantált, hogy arcunk összképe varázslatos lesz, igéző és telt ajkaink pedig úgy fogják viselni a vörös rúzst, mintha mindig is erre születtek volna, ellenállhatatlanná és csábítóvá téve ezzel egész kisugárzásunkat és külsőnket.
 

Bővebben a PermaLip ajakvastagításról