Agyonplasztikázva

2014. június 02.

Sajnos nagyon gyakran futunk szembe olyan képekkel a médiában, hogy szinte meg is ijedünk tőlük. Nagyon sok sztár ugyanis olyan esztelenül plasztikáztatja magát, hogy a végeredmény valóban rémisztő. A baj ezzel csak az, hogy emiatt sokan általánosítanak, és a szépészeti beavatkozásokat azonosítják ezekkel a kinézetekkel.

Nagyon sokan nincsenek megelégedve magukkal, legyen szó akár csak egy-egy testrész méretéről, alakjáról, vagy csak az öregedési folyamatok okozta ráncokról és elváltozásokról. Emellett pedig meg kell említenünk azt is, hogy néhányan egy-egy betegségből vagy annak mellékhatásaiból fakadóan szorulnának rá olyan esztétikai beavatkozásra, melyeket nem mernek meglépni.

A bizonytalanság egyik fő oka az, amit a televízióban és újságokban látunk. Ugyanis rengeteg celeb műtteti magát olyan szinten, hogy az már normálisnak nem mondható. Aki csak ezt látja, az valószínűleg nem fog semmilyen beavatkozást elvégeztetni magán, sőt, esélyes, hogy meg sem fordul a fejében még csak a gondolata sem.

Eltúlzott plasztika

Pedig ha valaki nem elégedett magával, esetleg szinte teljesen elvesztette önbizalmát, akkor érdemes lenne megfontolnia egy-egy plasztikai eljárás beiktatását. Ugyanis ha a beavatkozásokat ésszerű keretek között végzik, akkor az eredmény mesés lesz. Mind a fiatalító eljárások, mind az olyan műtétek előtt, mint a mellnagyobbítás, vagy az ajakimplantátum behelyezése, szükség van személyes konzultációkra. Az EstheticHungary Klinikán minimum egy, de akár több ilyen alkalmat is tartanak azelőtt, hogy bármibe belefognának. Ezzel biztosítják azt, hogy az eredmény nem csak a páciens minden igényének feleljen meg, hanem minél inkább természetes legyen, a saját adottságokhoz igazodva.

Ha egy plasztikai beavatkozást abban a szellemben végeznek el, hogy a kapott összkép minél esztétikusabb és valóság hűbb legyen, akkor mindenképpen elégedetten leszünk, és olyan külsővel fogunk távozni, amilyet szerettünk volna, nem pedig a rettegett kinézettel, amit nap mint nap látunk az ésszerű határokat túllépő sztárok körében.


Ismerje meg jobban a különböző szépészeti beavatkozásokat!