Gyönyörű ajkak PermaLip segítségével

2014. május 08.

A nőiesség egyik legszebb és legnagyobb ékköve a női ajak. Minél teltebbek az ajkaink, annál érzékibb látványt nyújtunk, és köztudott, hogy a férfiak körében is nagy elismertségnek örvend a vastag száj. Persze ez nem mindenkinek adatik meg, sokan születnek vékony ajkakkal, ami lehet annyira zavaró, hogy ezen változtatni szeretnének.

Az ajakfeltöltés mára már egy nagyon ismert és sokak által használt esztétikai beavatkozás. A celebek körében rengetegen döntöttek már ezen eljárás mellett, és bizony egyre többen csináltatnak teltebb ajkakat azok is, akik nem tűnnek fel nap, mint nap a képernyőn vagy a címlapokon.
 

ajakfeltöltés


Azonban az ajakfeltöltéssel szemben van egy olyan eljárás, ami végleges megoldást nyújt. Ez a PermaLip tartós ajakimplantátum, melynek segítségével nem kell rendszeresen töltetni ajkainkat. Az implantátum kerek átmérője biztosítja a gyönyörű formát, és szánk mozgatása közben egy külső személő észre sem veszi, hogy nem természetes teltséggel áll szemben. Az ajkak nőiesen érzékiek lesznek, és a száj környéki ráncok is megszűnnek.

Az implantátum emellett bármikor eltávolítható, de ha valaki ezt az eljárást választja, az biztos lehet benne, hogy nem akar majd megválni tőle. A gyönyörű, formás, telt ajkak ugyanis vonzzák a tekintetet és az elismerést. Mivel az implantátum különböző átmérőben és hosszúságban is kapható, mindig a páciens szájához igazítva választják ki a megfelelőt ahhoz, hogy minél természetesebb és kulturáltabb összhatást kapjunk.

Ez a forradalmian új ajaknövelő eljárás májustól elérhető már az EstheticHungary Klinikán is. Érdemes felkeresni tehát a Klinikát, és többet megtudva erről a beavatkozásról, annak menetéről, és az implantátumról. Nem lesz kérdés, hogy aki teltebb ajkakat szeretne, emellett fog dönteni.

> További információk, árak a PermaLip-ről