Plasztikai sebész adrenalin mámorban

2014. április 25.

Az EstheticHungary klinikán még egy hónapig egészen biztosan lehet jelentkezni a mellnagyobbítás kedvezményprogramra, ahol egy szerencsés nyertes nem mindennapi ajándékot is kap. A hazai klinika végre elérhető áron kínálja a mellplasztikai szolgáltatásokat, ami gyakorta túlárazott formában érhetőek el csupán.

A beavatkozásokat végző plasztikai sebész Dr Vancsó Péter azt is kipróbálta, hogy milyen ajándékban részesül egy szerencsés nyertes, aki döntésével megerősíti, hogy a nők természetes ékszerét igenis érdemes olyanná varázsolni, mellyel maradéktalanul elégedettek lehetünk.
 

Dr. Vancsó Péter és Kerényi Ádám - Sebesség Fesztivál


A klinika szakorvosa kizárólag a világ egyik legmegbízhatóbb német Polytech implantátummal dolgozik, melyekre a gyártó élettartam garanciát vállal! Személyre szóló exkluzív tanúsítványt és garancialevelet is kap minden páciens a beültetett implantátumokról és természetesen minden konzultáció és kontrollvizsgálat ingyenes!

A nem mindennapi kedvezményes lehetőség mellé tejszínhabként egy fantasztikus élményt is bezsebelhetünk ha szerencsések vagyunk, amit maga a plasztikai sebész is kellően letesztelt Kerényi Ádám kétszeres EB és OB drift versenyző utasaként.

Hogy milyen volt? Beszéljen helyettünk az erről készült video:
 


EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu