Nagyobb, formásabb mellek

2014. január 15.

Kijelenthetjük nyugodtan, hogy a nők szinte 100%-a nincs megelégedve a melleivel. Hol a mérettel, hol a formával, hol pedig mind a kettővel bajuk van. Rengeteg megoldást ki lehet próbálni a különböző melltartóknak és alakformáló ruháknak köszönhetően arra, hogy melleink nagyobbnak tűnjenek, esetleg tartásukat, formájukat szebbnek lássuk, azonban ha lekerül a ruha, bizony szembe kell néznünk a meztelen valósággal.

Aki nem tud, vagy nem akar megelégedni azzal a külsővel, amivel a sors megáldotta, dönthet úgy, hogy olyan melleket csináltat magának, amilyeneket ő szeretne. A mellnagyobbítás az egyik leggyakoribb plasztikai műtét, mely után nem csak keblünk, hanem önbizalmunk is sokkal nagyobb lesz.
 

Mellnagyobbítás - EstheticHungary

Nem csak szépészeti okokból, hanem egészségügyi hátrányok miatt is dönthetünk emellett az eljárás mellett, hiszen egy esetleges baleset, vagy műtéti beavatkozás rekonstrukciójaként is szóba jöhet a mellnagyobbítás. Ezen kívül veleszületett rendellenesség is felmerülhet, például amikor a két mell nagysága között túl nagy és szembetűnő eltérés van, ami szintén nagyon kellemetlen lehet, és nehéz megbékélni vele.

A beavatkozás során olyan implantátumot helyeznek be, amely személyre szabottan felel meg a lehető legjobban a páciens alakjának, minden igényének és kívánságának. Az implantátum anyaga szilikon, formája pedig lehet anatómiai, illetve lencse alakú. Természetesen az eljárás előtt egyéni konzultációk segítik a fent említett részletek letisztázását, hiszen egy ilyen műtét előtt mindent tisztán kell látnunk.

A mellnagyobbítás tehát többrétű problémára is megoldást nyújthat, legyen szó csak elégedetlenségről, vagy valami orvosi okról. Az eredmény mindenképpen szép lesz, és a páciens elégedetten és sokkal nagyobb önbizalommal nézhet utána tükörbe, hiszen a nőiesség egyik legfontosabb részletét olyannak láthatja ezután, amilyennek ő elképzelte.
 

> Tudjon meg többet a mellnagyobbítási, mellplasztikai műtétről