Hajbeültetés

Az eljárás - SafeSystem-FUE módszer

A SafeSystem-FUE jelenleg a legmodernebb hajátültetés módszer, melyet a HairHungary klinika elsők között vezetett be Európában. Az eljárást Dr. James Harris az amerikai HSC Colorado hajátültetési specialistája dolgozta ki és a lehető legpontosabb eredmény érdekében született, mely lényegében a hagyományos FUE módszer tökéletesítése.

A SafeSystem hajátültetés olyan eljárás mely során a graftok (hajtüszők) kinyerése a donor területről egy speciális eszközzel, az úgynevezett SafeScribe segítségével történik. Ezáltal hamarabbi hajkinövést, erősebb potensebb hajnövekedést, valamint 10-15%-kal nagyobb arányú beültetetett hajnövekedést érhetünk el.

SafeSystem hajátültetés - EstheticHungary

A fejbőr gyorsabban fog gyógyulni, ennek köszönhetően a mindennapi átlagos életbe való visszatérés ideje is lecsökken. Az eljárás minimalizálja a hajtüszők sérülését a hajszál kivétele, a tárolás illetve a betétel során. A kivétel során történő precíz hajszálkiemelés, a speciális tárolásnak köszönhetően a legtöbb teljes, ép hajszál kerül beültetésre az eljárás során. Így komplexként lett a SafeSystem-FUE egy jóval magasabb színvonalú módszer a hajátültetésben, mint a korábbi FUE.

Precizítás "HairHungary módra"

Miután bizalmat szentel nekünk, és meglátogatja klinikánkat, biztos lehet abban, hogy minden esztétikai és orvosi szempontból lényeges tényezőt felmérünk, hogy megalapozott döntés nyomán az Ön bőrének legmegfelelőbb, legkevesebb terheléssel és egyben a legszebb eredménnyel járó beavatkozás-típust végezzük el.

EstheticHungary

Lényeges a pontos tervezés, ez fokozottan igaz abban az esetben, amikor Ön a régi mondással élve: a „Bőrét viszi a vásárra!”. Ezért klinikánkon egyedülálló módon a HairHungary diagnosztikai protokollnak megfelelően kérésére akár 3D-s hajfelmérés is elvégzünk a személyes konzultáció során.

Ez azt jelenti, hogy az általánosnak számító anamnézis felvétel, haj-, bőrvizsgálaton kívül orvosaink képi dokumentáció és egy 2D-s ábra segítségével rekonstruálják az Ön korábbi állapotát, amelynek segítségével a műtét napjára az orvosi team teljes pontossággal felkészül az Ön adottságaiból illetve igényeiből:

Az előzetes vizsgálatsor után a beavatkozás során eszközeink nagyon precíz beállítását végezzük a műtét előtt, ugyanis bár jól hangzik, nem állja meg a helyét a feltételezés, hogy egy adott személynek a hajszálai általában ugyanolyan méretűek.

Ez egy páciens esetében is a haj különböző részein eltérő lehet, így a plasztikai sebésznek folyamatosan a bőr illetve a hajszálak méretének megfelelően változtatnia kell a kivételi, illetve a betételi eszköz méretét!

Mindezt Közép-Európa egyik legmodernebb műtőfelszereltsége teszi lehetővé, amely klinikánkon, orvosaink rendelkezésére áll.

 

HairHungary klinika

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:
06 (30) 883 6103
06 (70) 512 2296

 

Kérdése van a hajátültetéssel kapcsolatban? - Dr. Szalai Tünde hajplasztikai specialista válaszol!