Bőrkezelések

Hegkimetszés, anyajegy eltávolítás

Mindenkivel történhetnek kisebb vagy nagyobb balesetek sajnos, melyeknek aztán olyan jelei maradhatnak testünkön, amiket örökké megpróbálunk takargatni. A zavaró hegek bizony rá tudják nyomni a bélyegüket mindennapjainkra, hiszen, ha látható helyen vannak, akkor is megpróbálunk mindent megtenni azért, hogy valahogy elfedjük őket. És persze akkor is okozhatnak kellemetlenséget, ha általában ruha fedi őket, hiszen a legintimebb pillanatokat is képesek elrontani. Elég csak egy kínos kérdés, máris rosszul érezhetjük magunkat miattuk.

A hegkimetszés tökéletes megoldást jelenthet ilyen esetekben. Az eljárás során a hegek kimetszése, illetve a heg irányának megváltoztatása hozzájárul ahhoz, hogy a természetes redőkhöz jobban igazodó és kevésbé feltűnő hegek jöjjenek létre.

Bőrkezelés - EstheticHungary

Az anyajegyek sajnos nevükkel ellentétben sok esetben szintén nem szépek. Természetesen, ha változást észlelünk rajtuk, akkor eleve szakemberhez kell fordulnunk, viszont akkor is érdemes eltávolíttatnunk őket, ha csak esztétikailag frusztráló a jelenlétük. Ha feltűnő helyen vannak, vagy túl nagy a méretük, igencsak zavaróak lehetnek viselőjük számára.

De persze az sem mindegy, hogy ha valaki leveteti az anyajegyét, milyen heg marad utána, mert ki akarna cseberből vederbe esni, és a csúnya hegekkel bajlódni.Az anyajegyek eltávolításánál éppen ezért ügyelünk a lehető legoptimálisabb heglefutás kialakítására, valamint az atraumatikus sebkezelésre.

A beavatkozások megtervezéséhez, a kezelési tervek felállításához, valamint az esetleges kockázatok megállapításához - mint minden plasztikai eljárás előtt -, feltétlenül szükség van egy vagy két személyes konzultációra a plasztikai sebésszel.

 

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940


Kérdése van a beavatkozásokkal kapcsolatban? - Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész válaszol!