Hasplasztika

Dermo-lipectomia

Hasunk az egyik olyan testrészünk, mely a legtöbb változást kénytelen elszenvedni életünk során. Legyen szó akár egy hirtelen fogyásról, vagy éppen a nők legszebb, ugyanakkor a legtöbb és legnagyobb változásokat okozó időszakáról, a gyermekvállalásról.

Hasplasztika - EstheticHungary

A fent említett dolgokon túl természetesen még ide vehetjük az idősödéssel járó változásokat is, a lényeg, hogy az évek során egyszerűen annyi minden előfordul, ami hasunk bőrének megereszkedését okozza.

Mivel mindemellett egy olyan testrészről van szó, amely bizony a legtöbb kritikát is elszenvedi, főként saját magunk által, érthető, ha a lógó bőr már csak ront a helyzeten. Akár az öltözködést, akár a magánéletet nézzük, ez bizony rengeteg kellemetlenséget rejthet magában, ami éppúgy önértékelési, mint párkapcsolati gondokhoz is vezethet.

A hasplasztikai beavatkozások alkalmasak a hasfalon lévő megnyúlt, megereszkedett bőrterületek eltávolítására. A bőr megnyúlásának mértékétől függően végezhetünk mini-, midi-, valamint teljes hasplasztikát.

A műtétet altatásban végezzük. Az eljárás során a hasfal felpreparálására és megfeszítésére, valamint a bőrfelesleg eltávolítására kerül sor. Mivel a műtéttel járó heg a csípőlapátok között, az alhas területén helyezkedik majd el, nem kell félnünk attól, hogy csúnya látványt nyújt ezután. Mivel az alsónemű, vagy akár a fürdőruha is teljes egészében el fogja takarni, így gyakorlatilag láthatatlan lesz.

A műtétet néhány napos kórházi kezelés követi majd, az esetleges szövődmények elkerülése végett. A beavatkozás megtervezéséhez, a műtéti terv felállításához, valamint az esetleges kockázatok megállapításához feltétlenül szükséges egy vagy két személyes konzultáció, melynek során mindent átbeszélhetünk a plasztikai sebésszel.

 

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Kérdése van a beavatkozással kapcsolatban? - Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész válaszol!